Admin Upload to User Email not sending and links/attachments in Vendor emails not working

Updated on May 13, 2017 in Client Document Manager
6 on May 26, 2016
  • When a user uploads a file, the email to admin is not being sent.
  • Also when we select files to send to a vendor the file link is blank in the email and there are no files attached.

All details are filled out in the mail settings and the directory of the wordpress install specified in the advanced settings. And all other emails appear to be sent correctly.

Please help

  • Liked by
Reply
2 on May 26, 2016

Hello the admin email is the top email under settings, please make sure that is filled out. If you are still having issues please make sure you have the latest versions

on May 31, 2016

Hi Anthony,

Sorry I didn’t explain the problem correctly. It is when the admin uploads a file, the user/client is not being emailed to notify them.

The vendor emails are also not getting the link to the files in the emails or any attachments when we try to email them.

All details are filled out correctly.

on May 31, 2016

Looking at the mail logs on the server, no email is being sent to the client/user when the admin adds a file for them.

Show more replies
  • Liked by
Reply
Cancel
0 on May 27, 2016

Hi Anthony,

Sorry I didn’t explain the problem correctly. It is when the admin uploads a file, the user/client is not being emailed to notify them.

The vendor emails are also not getting the link to the files in the emails or any attachments when we try to email them.

All details are filled out correctly.

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on June 13, 2016

That has a seperate email located under the user email. Admini upload to user email

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on May 13, 2017

I have a similar problem. Uploading to Document manager works fine. I can’t however send a user documents from here. So I would go to Vendor, tick the document I want to send, select the registered user I want to send to, and choose just the download link option. The email gets sent to the user but there is no link in the email to download the file? (same if I attach+link). If you say the way to do this is to go to Admin uploader, select the user, and then add a file it looks for a file on my local drive to upload – which defeats the object of uploading to the document manager in the first place. Which means I can’t upload documents for other users to send around as they would all have to have the documents available on their local drives to use Admin uploader? Am I missing something? Thanks.

  • Liked by
Reply
Cancel
Loading more replies